Tulostaulu

 PÄÄVALIKKO
 
Etusivu
Uutisarkisto
Huippusalibandy
Sarjataulukot
Ottelulistaukset
Ilmoitustaulu
Ladattavat tiedostot
Salibandylinkkejä
Avoimet kilpailut
 
TILASTOPALVELUT
 
Otteluraportit
Pistepörssit
Pelaajakohtaiset tilastot
 
HALLINTA JA TILAUS
 
Asiakastunnus
Palveluiden tilaus
Palveluiden käyttöohjeet
Yhteystiedot
Lähetä palautetta
 


  TULOSTAULU - TULOKSIA, TIETOJA, TILASTOJA... JA VÄHÄN ASIAAKIN

Tuoreimmat uutiset

Pe 11.02.2005 klo 16:00
Mailavalmista Exel haastatteli Seinäjoen Peliveljien edustusjoukkueessa salibandyliigaa pelaavaa ja joukkueensa sisäistä pistepörssiä johtavaa Jarno Hirvosta.
[ Lue lisää aiheesta ]


Ti 11.01.2005 klo 17:00
Tulostaulun ylläpito on päättänyt laittaa näin alkaneen vuoden kunniaksi jakoon kymmenen ilmaista "esittelykappaletta" kehittämästään keskustelufoorumista. Foorumit jaetaan niille Tulostaulun ylläpidolle ilmoittautuville salibandyseuroille, joilla on joukkue joko miesten tai naisten SM-liigassa, miesten I- tai II-divisioonassa tai A-poikien SM-sarjassa.
[ Lue lisää aiheesta ]


Ma 01.11.2004 klo 20:00
Tulostaulu.fi on päättänyt tarjota kehittämänsä otteluraportti- ja tilastojärjestelmän Tilastopoika-version kaikkien Suomen Salibandyliiton sarjoissa pelaavien salibandyjoukkueiden käyttöön ilmaiseksi. Järjestelmä perustuu www-pohjaiseen ylläpitoliittymään, jonka kautta käyttäjä voi ylläpitää joukkueensa tai seuransa pelaaja- ja maalivahtitilastoja nopeasti ja vaivattomasti. Palvelun käyttöönotto käy helposti Tulostaulun sähköisen tilausjärjestelmän kautta.
[ Lue lisää aiheesta ]


Su 31.10.2004 klo 12:00
Harvoin näin alkukaudesta voidaan puhua neljän pinnan peleistä, mutta ennen tämän illan kamppailua siihen oli mahdollisuus. Ilves oli saanut kauden kauteen lentävän lähdön ja oli saanut ns. ekstrapinnoja ennakkon suosikeiksi asetetuilta joukkueilta, kun taasen FBC:n ainoat pinnat olivat sarjajumbolta kotona kaapatut kaksi pistettä.
[ Lue lisää aiheesta ]


Ti 05.10.2004 klo 16:00
Salibandyliigassa pelaava Seinäjoen Peliveljien miesten edustusjoukkue on avannut kilpailun, jossa veikataan SPV:n otteluissa joukkueen avausmaalin tekijää. Kilpailu alkaa HIFK - SPV ottelusta 9.10. ja jatkuu viimeiseen runkosarjan otteluun asti. Kokonaispisteissä kilpailun kolme parasta palkitaan SPV:n fanituotteilla.
[ Lue lisää aiheesta ]


   
Kuka johtaa pistepörssiä?
Onko Karppanen taas takonut lisää ylivoimamaaleja?
Ketkä ovat heilutelleet verkkoja voittomaalin merkeissä?


Vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät Tulostaulun Huippusalibandy-sivulta, jotka kaivautuvat perinteistä tilastointia syvemmälle salibandyn saloihin. Tilastot kattavat miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten I-divisioonan molemmat lohkot.

Tilastot löytyvät Huippusalibandy-sivun kautta.

Miesten Salibandyliiga
Pe 27.02.09 18:30 Happee - Josba 7-4
Pe 27.02.09 18:30 FBT Pori - Nokian KrP 4-5
Pe 27.02.09 18:30 AC HaKi - Erä 5-6
Pe 27.02.09 18:30 SSV - NST 12-5
Pe 27.02.09 18:30 Trackers - G-Koovee 4-10
Pe 27.02.09 18:30 Classic - Oilers 11-6
 
Vaikka oma joukkue ei vielä pelaisikaan aivan lajin korkeimmilla huipulla, niin ei hätää. Tulostaulu tarjoaa joukkueiden ja seurojen käyttöön tehokkaat ja helppokäyttöiset palvelut tilastojen ylläpitoon ja esittämiseen. Palvelun tason voi valita juuri sopivaksi omien tarpeiden mukaan.

Lisää palveluista ja niiden tilaamisesta palveluiden tilaussivulta.

Tilastopalveluiden lisäksi tarjolla on myös urheilusivustoihin yleisesti liittyviä oheispalveluita, mm. keskustelufoorumeita. Jatkossa tarjolle on tulossa myös erilaisia kilpailuja.

Lisätietoa oheispalveluista löytyy palveluiden tilaussivulta.