Tulostaulu

 PÄÄVALIKKO
 
Etusivu
Uutisarkisto
Huippusalibandy
Sarjataulukot
Ottelulistaukset
Ilmoitustaulu
Ladattavat tiedostot
Salibandylinkkejä
Avoimet kilpailut
 
TILASTOPALVELUT
 
Otteluraportit
Pistepörssit
Pelaajakohtaiset tilastot
 
HALLINTA JA TILAUS
 
Asiakastunnus
Palveluiden tilaus
Palveluiden käyttöohjeet
Yhteystiedot
Lähetä palautetta
 


  SBS Wirmo - SB Naantali 11 - 6 ( 1-2, 5-2, 5-2 )
18-19 - Miehet - II-divisioona
29.09.2018 klo 18.30

SBS Wirmo - SB Naantali 11-6 (1-2, 5-2, 5-2)

Ottelun alkuasetelman olivat selvät, kun SB Naantali lähti haastamaan lohkon kärkisijoille veikkailtua SBS Wirmoa. Tiiviin puolustuksen kautta peliin lähtenyt ryhmä näpäytti isäntiä heti toisessa vaihdossa, kun ensimmäisen kerran kunnolla palloon päässyt SB Naantali rakenteli ensimmäisen maalin näppärän avauksen myötä. Jarkko Huuhtanen löysi pitkällä avauksella Valtteri Tähtisen laidasta, jonka yhden kosketuksen syöttö napsahti keskustaan siirtyneen Robin Mattilan lapaan, ja one-timerilla tilanteeksi 0-1. Hetkeksi hiljentynyt rumpupatteristo sai kuitenkin ilon aihetta heti seuraavaan vaihtoon, kun Wirmo rakenteli vähintään yhtä näyttävän tasoitusmaalin.

Tämän jälkeen Wirmo haki kiivaasti johtomaalia, ja varsinkin mynämäkeläisten ykköskentällinen puhkoi naantalilaisten viisikkoa nopeilla syötöillään. SBN onnistui kuitenkin pitämään keskustassa päivystäneet vihulaiset irti pallosta, ja näin ollen lisäosumia ei enää wirmolaisten toimesta nähty.

Erän puolivälin jälkeen, jälleen pirteästi esiintynyt Atte Pohjaranta haastoi wirmolaispuolustusta ja hankki naantalilaisille ylivoiman. Minuutin pyörittelyn jälkeen, viisikon pohjalla pelannut Huuhtanen käyttää parasta asettaan, ja tällää puolesta kentästä pallon alakulmaan Lenkkerin syötöstä, lukemat 1-2.

Kun erän lopun ainoa tilastomerkintä oli kaksiminuuttinen Lenkkerille, ja Puisto nollasi vastustajan maalintekoyritykset ylivoimalla, erätauolle lähdettiin naantalilaisjohdossa.

Toinen erä lähti käyntiin naantalilaisten kannalta positiivisissa merkeissä, kun puolentoista minuutin kohdalla vapaalyöntikuvio vei naantalilaiset jo kahden maalin johtoon. Pohjarannalta pieni kantti, terävä veto muurin ohi, ja Wirmon maalissa pelannut Aleksi Vainio oli voimaton. Tulostaululla lukemat 1-3.

Maalista innostunut SBN sai oppikoulun siitä, että fokuksen täytyy säilyä johtoasemasta huolimatta. Parin hyvän tilanteen jälkeen ylipelaaminen kostautui, ja tasaisen varmasti jauhanut Wirmo-mylly painoi reiluun neljään minuuttiin kolme maalia. Kaikki maalit syntyivät vieläpä samalla kaavalla ??‚??€œ ensin pari kentän halkovaa poikittaissyöttöä, laidasta tiputus keskelle maalialueen tuntumaan, ja pallo hallitusti verkkoon. Tuttua, mutta toimivaa Wirmoa, ja neljässä minuutissa lukemat vaihtuivat isännille 4-3.

Ajassa 33:24 SBN pääsee vielä kerran tasoihin, kun pitkän hyökkäyksen päätteeksi Mattila viimeistelee Lenkkerin syötöksi lukemiksi 4-4. Ikävä kyllä, tämä ilo ei kauaa kestänyt, ja Wirmon ykköskentällinen järkkää illan hienoimman maalin heti seuraavasta hyökkäyksestä. Vielä erän päätteeksi maalin eteen unohtuu yksinäinen mynämäkeläinen, ja vaikka Puisto maalilla tekee kaikkensa, niin kolmannen vedon eteen hänkään ei enää ehdi, lukemat 6-4. Aivan erän loppuun Naantalin parhaimmistoon kuulunutta Lenkkeriä rikotaan, joten kolmanteen erään lähdettiin SB Naantalin ylivoimalla.

Ja sama kaava toistuu jälleen. Ensin puolittaista pyörittelyä, ja lopulta Jarse ottaa roolia keskiviivalta. Ensimmäinen veto kilpistyy vielä puolustukseen, mutta paluupallo haltuun ja ranteen lukkoon. Takapelti helähtää, ja SBN nousee maalin päähän lukemiin 6-5.

Tästä käynnistyy vielä viimeinen rypistys, ja tasoitusmaalia haetaan vimmatusti. Kolmannen erän ensimmäinen kymppi onkin ottelun tasaisin vaihe, ja paine saadaan hetkittäin Wirmon päätyyn. Ikävä kyllä, erän puolivälissä narun päällä tasapainoillut naantalilaisryhmä tipahtaa narulle haarat levällään, ja Wirmo iskee vastahyökkäyksestä kylmän suihkun naantalilaisten niskaan. Takaa-ajo katkeaa kuin seinään.

Seuraavassa vaihdossa lamaantuneet naantalilaiset tyytyvät katselemaan, kuinka yksinäinen wirmolainen rynnistää kolmen pelaajan välistä, taistelee päätyyn karanneen pallon itselleen ja siirtää sen keskellä päivystävälle ketjukaverille, jolla on helppo työ putata pallo tyhjään maaliin. Lukemat jo 8-5, kun peliä vajaa kymmenen minuuttia jäljellä.

Teemu Tuomen kavennusmaalista huolimatta varsinaista säpinää ei enää saada aikaiseksi. Väkinäinen yrittäminen johtaa siihen, että tarkkuus puolustuspelaamisessa kärsii, selät suoristuvat, ja wirmolaiset käyttävät tilanteen hyväkseen. Viimeisen vitosen aikana isännät nakuttavat vielä kolme pömpeliä, ja loppulukemiksi kirjataan 11-6.

Vaikka SB Naantali roikkuikin tulosten valossa mukana ensimmäiset 50 minuuttia, niin Wirmon kaltaista joukkuetta vastaan se ei riitä. Viisi maalia viimeiseen kymppiin on hyvä osoitus Wirmon rutiinista iskeä osumat, kun vastustaja joutuu nostamaan paineistustaan. Alakerrassa luutivat Suvala ja Rossi löytävät aukot karvauksesta, ja tehokas hyökkäyskalusto käyttää puolustuspäähän aukeavat paikat armottomasti hyväkseen.

SB Naantalilla on edessä väliviikko, joten nyt on hyvä hetki pureutua alkukaudesta saatuihin kokemuksiin, ja lauantaina 13.10. lähdetään kaatamaan Karhukoplaa Säkylään.

Pistepörssi - SB Naantali
  M + S = P Jäähyt + - +/- L L-%
Lenkkeri Janne 0 +3 =3 2 min 0 0 0 0 -
Huuhtanen Jarkko 2 +0 =2 0 min 0 0 0 0 -
Mattila Robin 2 +0 =2 0 min 0 0 0 0 -
Pohjaranta Atte 1 +0 =1 0 min 0 0 0 0 -
Tuomi Teemu 1 +0 =1 0 min 0 0 0 0 -
Kajander Oskari 0 +1 =1 0 min 0 0 0 0 -
Kuitunen Tarmo 0 +1 =1 0 min 0 0 0 0 -
Tähtinen Valtteri 0 +1 =1 0 min 0 0 0 0 -
Anttila Veeti 0 +0 =0 0 min 0 0 0 0 -
Gustafsson Antton 0 +0 =0 0 min 0 0 0 0 -
Holopainen Jere 0 +0 =0 0 min 0 0 0 0 -
Karlsson Joachim 0 +0 =0 0 min 0 0 0 0 -
Kokkola Olli 0 +0 =0 0 min 0 0 0 0 -
Mäkiaho Eetu 0 +0 =0 0 min 0 0 0 0 -
Nygren Niklas 0 +0 =0 0 min 0 0 0 0 -
Puisto Jaakko 0 +0 =0 0 min 0 0 0 0 -
Uusitalo Topias 0 +0 =0 0 min 0 0 0 0 -
Valmunen Joona 0 +0 =0 0 min 0 0 0 0 -
Vilén Alvar 0 +0 =0 0 min 0 0 0 0 -

Takaisin