Tulostaulu

 PÄÄVALIKKO
 
Etusivu
Uutisarkisto
Huippusalibandy
Sarjataulukot
Ottelulistaukset
Ilmoitustaulu
Ladattavat tiedostot
Salibandylinkkejä
Avoimet kilpailut
 
TILASTOPALVELUT
 
Otteluraportit
Pistepörssit
Pelaajakohtaiset tilastot
 
HALLINTA JA TILAUS
 
Asiakastunnus
Palveluiden tilaus
Palveluiden käyttöohjeet
Yhteystiedot
Lähetä palautetta
 


  SB Naantali N1 - SalPa 6 - 3 ( 1-0, 2-1, 3-2 )
20-21 - Naiset - III-divisioona
22.11.2020 klo 12.30

Kotiturnaus Naantalissa. Yleisöä todennäköisesti reilusti kotisohvilla kiitos Samuli Pirkkaman kuvausten ja linkkien jotka tällä kertaa jaettiin myös vastustajille.
Päivän ottelut olivat Salon molempia joukkueita vastaan ja ensimmäisessä kaukaloon tuli SalPa. Ottelun ensimmäinen erä oli Naantalin selvää hallintaa ja palloa liikkui ja syötötkin olivat kohdallaan. Salpa ei tullut ylhäältä vastaan ja pallo pysyi pitkiäkin jaksoja Naantalin hyökkäysalueella. Siitä huolimatta maalit tai edes maalipaikat jäivät vähiin. Kuitenkin ajassa 6.42 Jutta Koski teki Ida Mäkisen syötöstä Naantalin ensimmäisen.

Toiseen erään N1 otti vauhdikkaan lähdön ja Anu Lehtovirta kapteeni Maija Uusitalon syötöstä 2-0. Erän puolivälissä Lotta Paija Jutan syötöstä jo 3-0 ja vaikutti hetken pelin olevan jo ratkeamassa. Salpa kuitenkin terästi hyökkäyksiään erän myötä ja onnistuikin kaventamaan ennen summerin soittoa.

Heti kolmannen alkuun Anu viimeisteli toistamiseen jälleen Maijan syötöstä. Pari minuuttia tästä SalPa kavensi jälleen, mutta vain reilu minuutti ja Maija tällä kertaa maalintekijänä Hanna Vainion syötöstä. SalPa jälleen kavensi ja pääsi vielä pelaamaan 2min ylivoimankin jonka N1 hyvin kesti ja minutti jäähystä ja Venla Pönni viimeisteli loppulukemiksi Naantalille 6-3 Alina Virran syötöstä.
Kaiken kaikkiaan ottelu oli ihan kelpo peliä meiltä vaikka SalPa saikin aikaiseksi loppua kohden pientä paniikkia ja hätäisiä ratkaisuja. Selvä voitto kuitenkin.

Tarkemmat tilastot https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/216268/yhteenveto

Rami Lehtonen
joukkueenjohtaja
SB Naantali

Takaisin