Tulostaulu

 PÄÄVALIKKO
 
Etusivu
Uutisarkisto
Huippusalibandy
Sarjataulukot
Ottelulistaukset
Ilmoitustaulu
Ladattavat tiedostot
Salibandylinkkejä
Avoimet kilpailut
 
TILASTOPALVELUT
 
Otteluraportit
Pistepörssit
Pelaajakohtaiset tilastot
 
HALLINTA JA TILAUS
 
Asiakastunnus
Palveluiden tilaus
Palveluiden käyttöohjeet
Yhteystiedot
Lähetä palautetta
 


  HuKu - SB Naantali N1 1 - 1 ( 0-0, 1-0, 0-1 )
20-21 - Naiset - III-divisioona
22.11.2020 klo 16.30

Kotiturnauksen viimeisestä ja samalla Naantalin toisesta ottelusta odotettiin etukäteen tiukkaa vääntöä. Tiedossa oli vastustajan taso, oltiinhan syksyn aluksi harkkapelissä saatu siitä näyttöjä. Hyvä puolustus pelaaminen ja maalivahtipeli ovat HuKun aseita eikä heitä vastaan oltu tehty sarjan seitsemässä pelissä kuin viisi maalia.

Luottavaisena N1 otteluun lähti, sillä ei omakaan puolustuspelaaminen jonka viimeisenä lukkona toimii maalissa Paula Partinen ole ollut mitenkään huonoa. Voittamaan siis lähdetiin hyvällä liikkeellä ja asenteella. Ei siis mikään yllätys, että ensimmäinen erä oli maaliton. N1 pelasi siinä vahvan alivoiman, mutta muuten vääntö oli tasaista ja varsinaiset tekopaikat vähissä. Torjuntoja Hukun maalilla tuli vain 1 eikä Paulallekaan neljää enempää.

Toinen eräkin oli ehtinyt jo yli puolen välin kun pienen virheen seurauksena vastustaja pääsi yksin Paulaa vastaan ja sai ohjattua pallon pömpeliin. Erä muuten oli Naantalilta kovaa tsemppiä ja paikkojakin luotiin, mutta vastustajan veskari torjui kaikki kohti menneet. Torjuntoja 11 Hukun maalilla ja vain kolme meillä.

Naantalin hyvä peli jatkui kolmannessa ja jo vajaan parin minuutin kohdalla upeasti ja ansaitusti Anu Lehtovirta tasoitti Ida Mäkisen syötöstä lukemiksi 1-1. Muutama minuutti tästä ja Naantali pelasi hyvän 2 min alivoiman. Tahto voittaa peli oli kova ja vaikka väkisin toinenkin olisi varmaan sisään vielä saatu. Elli Pirkkama oli jo muutaman mm päässä onnistumisesta, mutta ylärima oli vastassa. Kuitenkin ajassa 40.49 tahattomasta, mutta pahan näköisestä tilanteesta jossa vastustajan pelaaja loukkaantui Naantalille annettiin 5 min. rangaistus mikä vei eväät pelin voittoon. N1 taisteli kuitenkin koko joukkueen voimin ja pelasi erinomaista alivoimaa pelin loppuun saakka.

Ottelun tarkemmat merkinnät https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/216262/yhteenveto

Hyvä turnaus meiltä!

Rami Lehtonen
joukkueenjohtaja
SB Naantali

Takaisin