Tulostaulu

 PÄÄVALIKKO
 
Etusivu
Uutisarkisto
Huippusalibandy
Sarjataulukot
Ottelulistaukset
Ilmoitustaulu
Ladattavat tiedostot
Salibandylinkkejä
Avoimet kilpailut
 
TILASTOPALVELUT
 
Otteluraportit
Pistepörssit
Pelaajakohtaiset tilastot
 
HALLINTA JA TILAUS
 
Asiakastunnus
Palveluiden tilaus
Palveluiden käyttöohjeet
Yhteystiedot
Lähetä palautetta
 


 FBC Turulle kotivoitto Ilveksestä
Su 31.10.2004 klo 12:00

Miesten I-divisioonan länsilohko:

FBC Turku - Ilves 8-2 (2-0, 3-0, 3-2)

Harvoin näin alkukaudesta voidaan puhua neljän pinnan peleistä, mutta ennen tämän illan kamppailua siihen oli mahdollisuus. Ilves oli saanut kauden kauteen lentävän lähdön ja oli saanut ns. ekstrapinnoja ennakkon suosikeiksi asetetuilta joukkueilta, kun taasen FBC:n ainoat pinnat olivat sarjajumbolta kotona kaapatut kaksi pistettä.

Peli lähti hyvin tunnustellen liikkeelle ja Ilveksellä oli paikkansa, mutta maalissa tänään loistanut Jaakko Saarinen esti kissapetojen pyristelyt. Kotijoukkue sai ensimmäisen paikkansa erän loppupuolella ylivoimavastahyökkäyksestä, ja vahvassa maalivireessä oleva Rainer Järvinen ei erehtynyt Hiltusen tarjoilusta. Saman kaksikko oli vajaaseen minuuttiin toistamiseen asialla ja näinollen tauolle lähdettiin kotijoukkueen riemastuttavassa 2-0 johtoasemassa.

- Saatiin hyvä alku ottelulle ja se helpotti pelaamista toisessa erässä jolloin saatiin peli hyvin kontrolliin, mietti hyökkääjäksi nostettu Heikki Pernaa pelin jälkeen.

Toisen erän alku oli samankaltaista tuloksetonta nysväilyä Ilves merkeissä kuten ekassakin erässä, mutta Saarinen jatkoi vakuuttavia otteita FBC-maalilla. Sitten illan tehomies Hiltunen pääsi hieman onnekkaastikin luikauttaamaan kaukaa ja Heikki Pernaa kanttasi tämän jälkeen veret seisauttavan pallon yläputken alle. Jussi Aaltonen lisäsi johdon vielä 5-0:llaan ennen erätaukoa ja ottelu käytännössä ratkesi siihen.

- Hienoa että hyökkäykseen nostetut Pernaa ja Aaltonen onnistuivat tänään hyvin ja toivat joukkueen hyökkäyspeliin kaivattua monipuolisuutta ja kaksinkamppailuvoimaa. Tahtoa tänään kaikilla riittävästi jotta tällä tasolla otteluista pisteitä haalitaan, sanaili FBC-luotsi Heikki Luukkonen.

Kolmas erä oli lähinnä muodollisuus jossa molemmat ottivat turhautumisjäähyjä joka sekoitti peliä. Keltapaidat turhaan löysäsivät otettaan, sillä lukemat olisivat voineet venyä todella rumiksi, jos toisen erän lopun vaihde olisi pysynyt silmässä ja Saarisen nollakaan ei olisi ollut kaukana.

FBC:n tärkeät pelit jatkuvat ensi launtaina kun Halloween vieraaksi saapuu SBS Pori. Porilaisryhmä majailee sarjataulukossa pinnan edellä, joten voitto tekisi todella mannaa, mutta helpolla niitä pinnoja ei kyllä napata!

Illan Sport Gallerié-tähdet:

3 tähteä = Jaakko Saarinen
2 tähteä = Juha Hiltunen
1 tähti = Heikki Pernaa

Miesten I-divisioonan sarjataulukko

FBC Turun ottelutietoja

FBC Turun sisäinen pistepörssi

FBC Turun miesten edustusjoukkueen kotisivut


Tiedotus / FBC Turku

Takaisin