Tulostaulu

 PÄÄVALIKKO
 
Etusivu
Uutisarkisto
Huippusalibandy
Sarjataulukot
Ottelulistaukset
Ilmoitustaulu
Ladattavat tiedostot
Salibandylinkkejä
Avoimet kilpailut
 
TILASTOPALVELUT
 
Otteluraportit
Pistepörssit
Pelaajakohtaiset tilastot
 
HALLINTA JA TILAUS
 
Asiakastunnus
Palveluiden tilaus
Palveluiden käyttöohjeet
Yhteystiedot
Lähetä palautetta
 


 Keskustelufoorumi ilmaiseksi?
Ti 11.01.2005 klo 17:00

Tulostaulun ylläpito on päättänyt laittaa näin alkaneen vuoden kunniaksi jakoon kymmenen ilmaista "esittelykappaletta" kehittämästään keskustelufoorumista. Foorumit jaetaan niille Tulostaulun ylläpidolle ilmoittautuville salibandyseuroille, joilla on joukkue joko miesten tai naisten SM-liigassa, miesten I- tai II-divisioonassa tai A-poikien SM-sarjassa. Foorumeita jaetaan korkeintaan yksi kutakin ilmoittautunutta seuraa kohden.

Keskustelufoorumin ominaisuuksiin voi tutustua tarkemmin palvelunkuvaussivulla, tai SB Naantalin esimerkkifoorumiin tutustumalla.

Keskustelufoorumista kiinnostuneet voivat ottaa sähköpostitse yhteyttä Tulostaulun ylläpitoon osoitteeseen tulostaulu@tulostaulu.fi. Ilmoita viestin yhteydessä ainakin nimesi, sähköpostiosoitteesi, edustamasi seuran nimi, seuran kotisivujen osoite sekä seuran korkeimmalla sarjatasolla pelaavan sarjataso. Tulostaulun ylläpito lähettää jatko-ohjeet ilmoittautuneille sähköpostitse.

Nyt jaossa olevat keskustelufoorumit säilyvät maksuttomina ja mainoksettomina niin kauan kuin keskustelufoorumit kuuluvat Tulostaulun palvelutarjontaan.


Tomi Finnberg
Ylläpito, Tulostaulu.fi

Takaisin